Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

10 jarig bestaan Café De Beurs

Datum:   vrijdag 07 januari 2011 t/m zondag 09 januari 2011

10 jaar geleden is het café weer zijn eigen naam in gebruik gaan nemen. Het werd van 'we gaan naar Gradje', weer zachtjes aan 'we gaan naar de Beurs' toen Jorrit en Femke in Horst hun stekkie vonden en met heel veel zin aan een mooi avontuur begonnen. Zij doen dit nog steeds met veel plezier.  

Omdat cafe de beurs 10 jaar bestaat geven de eigenaren een mooi feest!

En wel op zaterdag 8 januari in de Merthal, met medewerking van:Bones, Stoer (tribute stoere patsers), Vrolijke Jordanezen en Dj Schaap. Femke en Jorrit nodigen iedereen uit, die op wat voor manier dan ook, iets met de Beurs te maken heeft, of heeft gehad. Iedereen is van harte welkom om dit feest met hen te vieren! Er zijn kaarten te koop bij de Beurs voor 10 euro (inclusief 5 consumpties). Aan de kassa kosten de kaarten 10 euro

Daar in dat kleine café aan de Gasthuisstraat, met die ene lampenkap net zoals dat cafeetje in Sneek, waar het bier rijkelijk vloeit en waar je stiekem met iemand kunt dansen... Welke vergelijking je ook wilt trekken, deze zal neerkomen op een gastvrij en gezellig café. Een café waar je de kans niet zult krijgen om dorst te lijden. De Beurs is een bruin café waar een drankje met een babbeltje en gezellige muziek zorgen voor een vertrouwd avondje uit.

De beurs  (Klik voor een grote weergave) Interieur  (Klik voor een grote weergave) Jubileum de Beurs  (Klik voor een grote weergave)