Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

2006: Festival `Voor Elkaar`

Datum:   zaterdag 21 januari 2006 t/m zondag 22 januari 2006

FESTIVAL "Voor Elkaar" 2006De eerste was in 2002
De tweede in 2004
Een dubbel succes ...
... daarom gaan we nu voor de derde!

De vrijwilligers in de festival-werkgroep van de SP afdeling Horst aan de Maas hebben de smaak te pakken. De voorbereidingen voor het 3e festival "Voor Elkaar" op zondag 22 januari 2006 zijn dan ook in volle gang.

Als werkgroep willen we graag veel mensen de gelegenheid geven om mee te doen. Daarom vragen we jou of jij je op een of andere manier in wilt zetten voor festival "Voor Elkaar". Gewoon omdat je dat leuk lijkt. Of loop je rond met creatieve ideen? Ben jij muzikaal, een organisatietalent, de politicus in de dop? Of ben je niets van dit alles, maar vind je het leuk om samen met anderen iets op te zetten? Kom dan de werkgroep versterken: hulp is altijd welkom!

Ook dit keer willen we er een klinkend festival van maken waarin voor jong en oud een bonte mix wordt gepresenteerd van kunstzinnige, culturele, smakelijke, muzikale en politieke uitingen. Een feest voor iedereen. Open, uitnodigend en vrij toegankelijk. Maar ook een festival met een duidelijk SP-tintje. Iedereen uit Horst en omstreken mag zien dat politiek niet alleen een serieuze zaak is maar ook gewoon leuk kan zijn! Plaats van handeling dit keer is de Merthal!

Graag nodigen we je uit voor de bijeenkomsten van de festival-werkgroep. Meld je aan bij n van onderstaande personen.

Je bent welkom. Samen hebben we het "Voor Elkaar".
 


Ton Hagens
T 077 398 3297
E tonhagens@home.nl


Paul Geurts
T 077 398 5762
E pgeurts1@home.nl