Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Afscheidsreceptie en afscheidsfeest van den Munckhofgroep

Datum:   vrijdag 18 juni 2010

Dit betreft een bijeenkomst op basis van uitnodigingen van den Munckhofgroep, vanwege het afscheid van de Algemeen Directeur, de heer Jan Nabben

Algemeen Directeur Jan Nabben heeft tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst aan de medewerkers van de Munckhof Groep aangekondigd per 1 juli 2010 afscheid te zullen nemen. Jan Nabben heeft met een korte onderbreking ruim 20 jaar leiding gegeven aan de Munckhof Groep. In deze periode is het Horster bedrijf uitgegroeid van een regionaal vervoersbedrijf tot een grote, landelijke speler in de personenvervoer- en reisbranche. Nabben heeft in zijn periode als Algemeen Directeur met visie mensen aangenomen, bedrijven overgenomen en nieuwe bedrijven opgericht. Samen met het directieteam heeft hij het bedrijf weten uit te breiden tot 800 medewerkers, 400 voertuigen en 27 vestigingen in binnen- en buitenland.