Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Beatnight by Mèrthal Live

Datum:   zaterdag 13 september 2014

Voorverkoop kaartjes à € 14,50 per kaartje is gestart en te bestellen via deze website, of bij VVV Horst en Miez-D te Horst.

Houd de HALLO en Dagblad de Limburger in de gaten voor een mooie lezersactie!    

In de Limburger en Hallo is er in week 30 een lezersactie geweest; 4 voor de prijs van 3. Dit zowel voor Beatnight op de zaterdag als de Local Hero Night op de vrijdag. In week 35 wordt deze actie herhaald in de Hallo Horst aan de Maas. Met een bon kun je deze actie verzilveren bij twee voorverkooppunten in Horst aan de Maas (VVV en muziekzaak; Miez D). Voorts zijn er diverse winacties op facebook en in het Dagblad.

Beatnight herleeft in de MèrthalStichting De Mèrthal viert 10 jarig jubileum na renovatie met Mèrthal Live 

Zaterdag 13 september is het na zes jaar weer Beatnight. Dit in de wijde regio bekende muziekspektakel beleeft haar revival. Mede-organisator Jan Droesen; “Het voelt als een reünie en het is geweldig om onder het thema ’The British Invasion’ weer de mooiste muziek uit de jaren 60 op de planken te brengen.” BZN66, The Troggs, The Tremeloes en The Sparks vormen de line up voor Beatnight!

Aanleiding voor het organiseren van deze twee topevenementen onder de noemer van Mèrthal Live  is het tien jarig jubileum van Stichting De Mèrthal. Tien jaar geleden werd de Mèrthal compleet gerenoveerd en geschikt gemaakt voor evenementen. Vanaf dat moment was de exploitatie in handen van de stichting. Wim van den Munckhof, penningmeester van de stichting: “We zijn trots dat we met de Horster gemeenschap deze prestatie hebben neergezet. Al 10 jaar is de Mèrthal het middelpunt voor diverse festiviteiten in Horst aan de Maas en dat willen we vieren met Mèrthal Live.” 

Voorverkoop tickets is gestart 
De entreeprijs voor Local Hero Night op vrijdag de 12e september is € 7,50. De entreeprijs voor Beatnight op de zaterdag wordt € 14,50. Voorverkoop adressen zijn: VVV Horst, Huis van de Streek, Miez-D en via deze website. Een gedetailleerd programma volgt zoals ook verdere informatie over meer gastartiesten. De Mèrthal is beide avonden vanaf 19.30 uur geopend.

See you at Mèrthal Live!  

Stay tuned! Volg Mèrthal Live via Facebook en Twitter!

Kaarten al in the pocket? Laat je vrienden dit weten en nodig ze uit!

 

Beatnight by Mèrthal Live  (Klik voor een grote weergave)