Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Beatnight

Datum:   zaterdag 27 september 2008

PERSBERICHT

Beatnight 2008  Als je dit leest is Beatnight niet ver weg meer. Zaterdagavond klokslag acht uur zal Theo Verberkt iedereen hartelijk welkom heten en kan het muziekspektakel beginnen. Voor ons `natje en droogje` zorgen ook dit jaar weer de leden van HZPC. Ook het beroemde `Broodje Beatnight` is terug van weggeweest. Mede dankzij de vele sponsors, en in het bijzonder onze hoofdsponsor HOFMANS TAPIJTEN uit Cuijk kunnen we ook dit jaar weer genieten van deze Beatnight. Ondersteunt door een prachtige lichtshow en dito geluid gaan we luisteren naar Fishnet Stockings, Toni Macaroni en The Hollies. Het sleutelwoord ook dit jaar zijn Reünie en Nostalgie. Het unieke optreden van The Hollies is blijkbaar niet voldoende voor een uitverkochte Mèrthal, jammer. Er liggen dus nog voldoende kaartjes bij de voorverkoopadressen. Verder nodigt de Stichting Horst Music iedereen uit om te reageren op Beatnight. Het E-mailadres is:  info@beatnight.nl  De Stichting Horst Music wenst iedereen een onvergetelijk avond toe. See you on Beatnight!

De Stichting Horst Music organiseert op zaterdag 27 september in de Mèrthal in Horst voor de achttiende keer het muziekspektakel "BEATNIGHT". Een sensatie van de eerste orde is het exclusieve optreden van de legendarische band The Hollies!!. Het was geen geheim dat de organisatie de Hollies al jarenlang op hun verlanglijstje had staan. Tussen 1963 en 1978 scoren The Hollies zo’n dertig!! Hits. Denk hierbij aan "Bus Stop", "Sorry Suzanne", "Carry Anne", "He aint heavy, He’s my brother" en "The air that I breath". Onze tweede band is een oude bekende namelijk Toni Macaroni. Zij komen in een nieuwe samenstelling met maar liefst zeven man sterk en een compleet nieuwe show die voor het eerst op Beatnight te horen en vooral ook te zien is. De Horster R & R band Fishnet Stockings maakt deze Beatnight compleet. Entreekaarten kosten € 25,00 per stuk en zijn vanaf heden te reserveren via onze website: www.beatnight.nl op het volgende e-mailadres: jovanwijk@hotmail.com

Zie ook onze website: www.beatnight.nl