Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Beatnight

Datum:   zaterdag 24 september 2005

15 jaar Beatnight  

In samenwerking met onze hoofdsponsor Rabobank Maashorst kunnen we ook dit jaar weer een schitterend programma bieden. H.Z.P.C. zal ons ook nu weer van een "natje en droogje" voorzien. Er is een optreden van The Queen Revival Band een geweldige coverband  Op Beatnight zal een selectie gemaakt moeten worden uit hun repertoire, maar met o.a. I want to break free", "We will rock you" en natuurlijk "We are the champions" zal de prachtige nieuwe Mèrthal schudden op haar grondvesten!

Ook  The Motions met hun hits  "It's gone" gevolgd door de top-drie hit "Wasted Words". zullen optreden. Kom op Beatnight 2005 kijken en vooral luisteren naar dit uniek stukje Nederbeat, zij zijn een van de weinige nog bestaande bands uit de roemruchte jaren zestig!  

Herman's Hermits, een band die na ruin veertig jaar nog bestaat. Deze band uit Manchester (Engeland) staat na 13 jaar! (1992)  opnieuw op Beatnight. In de tweede helft van de jaren zestig scoorden zij hits als: "I'm into something good", "Dandy" en "No milk today" . Deze hits zullen wij 24 september weer kunnen horen. 

The Marmalade; met gevoel voor humor en show brengt deze Schotse band met zanger Sandy Newman anno 2005 op Beatnight nog steeds de successen van weleer. Na de hit "Ob La Di, Ob La Da " kwam de band met enkel prachtige popsongs zoals: "Rainbow" en "Reflections of my life".

Deze  vier bands zorgen voor een geweldig muziekspektakel dat de nieuwe Merthal op haar grondvesten zal laten schudden! Voor verder informatie over de Beatnight lees de Echo en kijk op hun website www.beatnight.nl 

See you on Beatnight

Impressie van de Beatnight in de Merthal (Klik voor een grote weergave) Impressie van de Beatnight in de Merthal (Klik voor een grote weergave) Impressie van de Beatnight in de Merthal (Klik voor een grote weergave) Impressie van de Beatnight in de Merthal (Klik voor een grote weergave)