Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

De Lange "Live"

Datum:   zaterdag 14 januari 2012

Onder andere Frans Duijts, zal mét band, op zaterdag 14 januari 2012 een optreden verzorgen in de Merthal te Horst! Frans Duijts is geen onbekende voor De Lange Horst. Op 15 januari 2011 verzorgde hij al een daverend optreden in de zaal van De Lange Horst. Dit optreden smaakte echter naar veel meer, vandaar dat De Lange Horst en Frans Duijts de handen weer ineen slaan om u een geweldig feest te bezorgen!

Frans Duijts zal er deze avond echter niet alleen voor staan! In ieder geval zal de zingende slager Crist Coppens een muzikale bijdrage leveren aan het feest. Maar dat is nog niet alles: ook Stef Ekkel, bekend van tophit 'De Woonboot' is van de spreekwoordelijke partij. Danny Nicolai, de coverkoning van Nederland, maakt de line-up compleet!

Tickets zijn online verkrijgbaar via http://www.delangehorst. Bent u niet zo van het online kopen? Geen probleem: tickets zijn ook verkrijgbaar bij het café van De Lange Horst en de Free Record Shops van Venlo, Venray en Helmond. Tickets kosten €17,50 in de voorverkoop en €22,50 aan de dagkassa. Zorg dus dat u dat ticket in de voorverkoop haalt!

De Lange "live\' (Klik voor een grote weergave)