Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Drumpop 2013

Datum:   zondag 03 november 2013

Drumpop

Horst – Na het grote succes van twee jaar geleden organiseert Drumband Jong Nederland Horst op zondag 3 november de 7e editie van het regionaal bekende muziekevenement DRUMPOP. In een sfeervol aangeklede Mèrthal in Horst zullen diverse groepen en muziekverenigingen modern slagwerk- en melodische populaire muziek ten gehore brengen. Dit evenement biedt de bezoeker een unieke kans om kennis te maken met de bijzondere en

gevarieerde muzikale prestaties van de diverse deelnemers. Om het geheel beter tot uitdrukking te laten komen worden de vele optredende groepen en verenigingen deze middag ondersteund door een spectaculaire licht- en geluidsshow. De zaal is open vanaf 13:30 uur en het programma begint om 14:00 uur.

De line-up van deze dag in willekeurige volgorde van optreden:

- Jeugddrumband Let’s Beat it!

- Drumband Jong Nederland Horst

- Drumband van Muziekvereniging Eendracht Melderslo

- Sambaband Brandeleros

- Sub Matris Tutela

- Nederlandse Politie Steelband

De entree van dit evenement is 3 euro. Voor jeugdigen tot 12 jaar is de entree zelfs gratis. Op de internetsite www.drumpop.nl is meer informatie te vinden over Drumpop of volg ons via social media, twitter: @drumpop en Facebook:  /drumpophorst.

     

Drumpop (Klik voor een grote weergave)