Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Het pakhuis van Sinterklaas

Datum:   zondag 28 november 2010

Zondag 28 november is het weer zover, voor de vierde keer zal Sinterklaas zijn pakhuis in Horst openstellen voor het grote publiek. Zijn pieten hebben, in samenwerking met Scouting Horst, weer veel spectaculaire activiteiten opgezet: in touwen klimmen, huisjes van peperkoek maken, schminken, knutselen en cadeaus inpakken.Ook is aan de ouders/verzorgers gedacht, want naast dat de winkels open zijn in het centrum, is er in het pakhuis een gezellig terras ingericht, vanuit hier kunnen zij de kinderen zien spelen en zelf genieten van een lekker hapje en een drankje.
De entree van het pakhuis, inclusief de activiteiten, is gratis en wordt u aangeboden door de winkeliers van Horst. De opbrengst van de garderobe en het terras komt ten goede van Scouting Horst. Er is dit jaar ook weer een kleurwedstrijd. Er worden kleurplaten uitgedeeld die ingeleverd kunnen worden bij de pakjespiet in het pakhuis.

Met de kleurplaat is een mooie prijs te winnen. Deze kleurplaat is tevens te downloaden via www.scoutinghorst.nl Iedereen is van harte welkom op 28 november van 12.00 tot 17.00 uur in de Mèrthal Horst.

Het centrummanagement van Horst organiseert ook dit jaar weer een pakjeshuis van Sinterklaas waar alle kinderen van harte welkom zijn. Nadere informatie volgt.

Het pakhuis van Sinterklaas  (Klik voor een grote weergave)