Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Jeugd BCL (zaterdagmiddag)

Datum:   zaterdag 20 november 2010

Zaterdag 20 november


11:30 uur: Het jeugd BCL-treffen
Deze middag is geheel gericht op de jeugdige carnavalsvierder. De jeugdverenigingen en de jeugdafdelingen van de verenigingen lid van het BCL zijn uitgenodigd voor deze middag. Maar ook de jeugd uit Horst aan de Maas is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze middag in de Mèrthal.
Het jeugd BCL zal om 11.30 van start gaan. Tijdens deze dag zullen er verschillende optredens verzorgd worden. Er zal onder andere een “Duitse” dansgarde act plaatsvinden. Om 13.20 uur is er een pauze waarin iedereen de gelegenheid krijgt om een hapje te eten of iets te drinken. Om 14.10 zal het programma aansluitend verder gaan met optredens van dansgardes en andere artiesten. Rond 15.00 vindt er een optreden van de Toddezék plaats. Na dit optreden zal het onderscheiden van prinsen en prinsessen en het overdragen van de jeugd BCL vlag volgen. Als afsluiting van deze middag is er om 16.30 een spetterende act van “Da ma Zoë”.
Entree: gratis.

De Vrolijke Jordanezen treden op voor de jeugd