Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Jubileumconcert Horster Mannenkoor

Datum:   zondag 21 december 2014

In 2014 is het 120 jaar geleden dat het Horster Mannenkoor werd opgericht. Dat wordt gevierd met een groot concert op zowel zaterdag 20 december (20.00 uur) als zondag 21 december (14.30 uur).

Het programma is onderverdeeld in een aantal blokken, met elk hun eigen thema. In 2014 is het 120 jaar geleden dat het Horster Mannenkoor werd opgericht. Dat wordt gevierd met een groot concert op zowel zaterdag 20 december (20.00 uur) als zondag 21 december (14.30 uur).

De mannen worden bijgestaan door de Koninklijke Harmonie van Horst, het Meuleveld Kinderkoor, een Combo o.l.v Egbert Derix en de solisten Judith Weusten en Roy Verbeek.

Het programma is onderverdeeld in een aantal blokken, met elk hun eigen thema.Het programma is onderverdeeld in een aantal blokken met elk hun eigen thema. In ieder blok is elke medewerker een keer te horen, al dan niet in combinatie met anderen.

We beginnen met een blok klassiek, vervolgens gaan we naar musicals, waarna we U meenemen naar de wereld van de filmmuziek. Na de pauze beginnen we met spirituals en blues om te vervolgen met pop.
Omdat we in de dagen voor Kerst zitten, eindigen we met een blok populaire kerstmuziek.

Het geheel wordt visueel ondersteund op grote schermen.

We hopen U in groten getale te mogen ontmoeten, zodat we er samen een fijn feest van kunnen maken.

Om U te verzekeren van een plaats, kunt U de toegangsbewijzen bestellen via de website van het Horster Mannenkoor www.horstermannenkoor.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Horster Mannenkoor www.horstermannenkoor.nl

Flyer concert Mannenkoor (Klik voor een grote weergave)