Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Local Hero Night by Mèrthal Live

Datum:   vrijdag 12 september 2014

Voorverkoop kaartjes is gestart en te bestellen via deze website, à € 7,50 per kaartje of bij VVV Horst en Miez-D te Horst.

Houd de HALLO en Dagblad de Limburger in de gaten voor een mooie lezersactie!    

In de Limburger en Hallo is er in week 30 een lezersactie geweest; 4 voor de prijs van 3. Dit zowel voor Beatnight op de zaterdag als de Local Hero Night op de vrijdag. In week 35 wordt deze actie herhaald in de Hallo Horst aan de Maas. Met een bon kun je deze actie verzilveren bij twee voorverkooppunten in Horst aan de Maas (VVV en muziekzaak; Miez D). Voorts zijn er diverse winacties op facebook en in het Dagblad.

Beatnight en Local Hero Night in de MèrthalStichting De Mèrthal viert 10 jarig jubileum na renovatie met Mèrthal Live 

Onder de noemer Mèrthal Live staan er twee muziekevents op stapel. Op vrijdag 12 september staan de bands K-E-E-S, Stunning Suzy en Otherwise op het podium in de Mèrthal te Horst. Met een stevig repertoire en tientallen gastartiesten uit Horst aan de Maas, waaronder Anja Hoeijmakers, Lisette Vervoort, Twan Versteegen, Cheraine Rubie en Ankie Wijnands,  zorgen deze drie topbands voor een geweldig lokale muziekavond! Zaterdag 13 september is het na zes jaar weer Beatnight. Dit in de wijde regio bekende muziekspektakel beleeft haar revival. Mede-organisator Jan Droesen; “Het voelt als een reünie en het is geweldig om onder het thema ’The British Invasion’ weer de mooiste muziek uit de jaren 60 op de planken te brengen.” BZN66, The Troggs, The Tremeloes en The Sparks vormen de line up voor Beatnight!

Aanleiding voor het organiseren van deze twee topevenementen onder de noemer van Mèrthal Live  is het tien jarig jubileum van Stichting De Mèrthal. Tien jaar geleden werd de Mèrthal compleet gerenoveerd en geschikt gemaakt voor evenementen. Vanaf dat moment was de exploitatie in handen van de stichting. Wim van den Munckhof, penningmeester van de stichting: “We zijn trots dat we met de Horster gemeenschap deze prestatie hebben neergezet. Al 10 jaar is de Mèrthal het middelpunt voor diverse festiviteiten in Horst aan de Maas en dat willen we vieren met Mèrthal Live.” 

Voorverkoop tickets is gestart 

De voorverkoop is gestart. De entreeprijs voor Local Hero Night op de vrijdag is  € 7,50. De entreeprijs voor Beatnight op de zaterdag is € 14,50. Voorverkoop adressen zijn: VVV Horst, Huis van de Streek, Miez-D en via deze website. Een gedetailleerd programma volgt zoals ook verdere informatie over meer gastartiesten. De zaal is vanaf 19.30 uur op beide avonden geopend.

See you at Mèrthal Live! 

Stay tuned: volg ons op Facebook en Twitter.

Kaarten in the pocket? Laat al je vrienden zien dat je er bij bent!  

 

Local Hero Night by Mèrthal Live (Klik voor een grote weergave)