Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Oktoberfesten

Datum:   zaterdag 14 oktober 2006 t/m zondag 15 oktober 2006

Vanwege het succes van vorig jaar organiseert het Horster Horecacollectief dit jaar opnieuw de Oktoberfesten.

Het afgelopen jaar heeft het Horster Horeca Collectief verschillende evenementen op touw gezet. Na een aantal succesvolle evenementen is het al weer tijd voor de tweede editie van Oktoberfest Horst. Voor dit tweedaagse spektakel heeft het Horster Horeca Collectief diverse bands gecontracteerd die er voor zullen zorgen dat de Mèrthal twee dagen op de kop wordt gezet met de grootste Oktoberfest-hits.

Zaterdag 14 Oktober om 20.00 uur begint het festijn, kaartjes voor deze dag zijn te verkrijgen op de verschillende voorverkoopadressen maar ook via de website: www.oktoberfesthorst.nl .

Voor de eerste 1000 bezoekers van de Mèrthal ligt zaterdag een toepasselijk presentje klaar! De muziek zal deze avond tot 01.00 uur door gaan. Gedurende de avond zullen er maar liefst drie bands acte de présence geven. Naast Die Kaiserbuam en DNF zullen ook onze Oosterburen van Bella Vista een spetterend optreden verzorgen.

Bands Zaterdag (Klik voor een grote weergave) Bands Zondag (Klik voor een grote weergave)