Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Ondernemersprijs Horst aan de Maas

Datum:   donderdag 24 november 2011

De Ondernemersprijs Horst aan de Maas (voorheen PMRO) is in 2004, op initiatief van de Stichting Horst Promotie te Horst, in het leven geroepen. Hiertoe heeft de Stichting Horst Promotie, een stichting in het leven geroepen, namelijk de Stichting Ondernemersprijs Noord Limburg die jaarlijks de Ondernemersprijs Horst aan de Maas organiseert. Dit in overleg met de lokale ondernemersverenigingen, belangenverenigingen en overheden van de gemeente Horst aan de Maas.

Uitreiking

De uitreiking van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2011 vindt plaats op donderdag 24 november.
Aanvang van de avond is 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). Deze avond, die niet alleen in het teken staat van de bekendmaking van de prijswinnaars maar ook een geweldig business-to-business evenement is, mag u zeker niet missen. Entreeprijs à € 30,- is inclusief drank en hapjes. Kaarten zijn vanaf 28 oktober verkrijgbaar bij het VVV-kantoor, Steenstraat 2 te Horst.

U kunt ook kaarten reserveren via info@ondernemersprijshorstaandemaas.nl info@ondernemersprijshorstaandemaas.nl  of telefonische reservering via 06 – 463 76 987.

PMRO ondernemersprijs  (Klik voor een grote weergave)