Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Pakjeshuis van Sinterklaas

Datum:   zondag 02 december 2007 t/m vrijdag 07 december 2007

2 december Pakjeshuis van Sinterklaas
Gesc

Pakhuis van Sinterklaas 2 December 2007 Mèrthal 12.00 tot 17.00 uur

Elk jaar na de intocht gebruikt Sinterklaas de Mèrthal als pakhuis om cadeaus voor iedereen in Horst en omstreken op te staan en in te pakken. Dit is altijd strikt geheim geweest, maar dit jaar wil de Sint een uitzondering maken!! Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in het pakhuis, hoe gaat het er aan toe, en wat wordt er zoal gedaan. De kinderen kunnen natuurlijk zelf ook meedoen met de pieten, spelletjes, inpakken, knutselen, klimmen enz. Buiten wordt er een speciale surprisemarkt georganiseerd waar iedereen leuke ideeën op kan doen en lekker rond kan neuzen. Binnen wordt er ook nog een gezellig terras ingericht waar iedereen welkom is voor een lekker kopje koffie, en een lekkere sinterklaas-traktatie. Zoals we van de Sint gewend zijn, wordt de entree jullie cadeau gedaan. Consumpties zijn echter voor eigen rekening, maar ook die opbrengst zal de Sint cadeau doen aan Scouting Horst. Er worden in de week voor het pakhuis (met name tijdens de intocht) kleurplaten verspreid welke ingeleverd kunnen worden in de Mèrthal (tot 15.00 uur). Deze is ook te downloaden op www.scoutinghorst.nl. Naar aanleiding van de ingeleverde kleurplaten worden er prijzen uitgereikt door sinterklaas zelf, waaronder een cadeaubon t.w.v. 25,- euro voor de funfactory in Horst! Goed je best doen met kleuren dus! Tevens zijn deze zondag de winkels open in het centrum van Horst. Zet het vast in de agenda, want deze middag mag je niet missen!

hreven door Henk Thielen   

 

Zondag 2 december wordt er in de Mèrthal het Pakjeshuis van Sinterklaas georgansieerd in samenwerking met Scouting Horst, Winkeliersvereniging Horst en Stichting de Merthal. Het pakjeshuis is toegankelijk voor alle kinderen uit Horst en is geopend 12.00 tot 17.00 uur. Zeg alvast tegen je papa en mama dat zij op 2 decemeber samen met jou naar het pakjeshuis komen. Het wordt een middag met volop verassingen. Dus noteer deze dag alvast in je kalender.

Nader info volgt binnenkort op onze site en via de lokale media. 

 
  

-