Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Prinsenproclamatie

Datum:   zaterdag 12 januari 2008

Proclamatie 46e prins der Dreumels

Het is bijna zover. Op zaterdag 12 januari treedt alweer de 46e prins der Dreumels voor het voetlicht in de Mèrthal. Omlijst door een muzikaal programma zal de nieuwe heerser over het Dreumelrijk worden ingehuldigd.

Het wordt weer een absolute topavond met vele artiesten zoals de liedjeszangers van dit seizoen, de junioren en senioren van onze onvolprezen gardegroepen en verder optredens van:

Jonge Kloare! Een Horster muzikaal gezelschap dat met veel furore oude carnavalsschlagers, op geheel eigen wijze ten gehore brengt.

Jannes De volkszanger uit het Drentse Hoogeveen, wie kent hem niet van zijn eigen televisiesoap “Gewoon Jannes”, de koning van de piratenfeesten.

Dieter Koblenz De ambachtelijke Schlagersänger uit Trier. Dieter Koblenz und seine Hossa Schlager Parade! Das hört man sich nicht nur an, das soll man erleben! Wie kent hem niet van de Oktoberfeste……

W-Dreej Het trio met bekende meezingers als “höf de glazer in de lôch”, “viére wie de Bataviére” en "as 't aovend is".

DNF Net als vorig jaar zal de muzikale begeleiding van deze avond in handen zijn van amusementsorkest DNF. Zij zullen tevens de muzikale afsluiting van deze avond verzorgen.

De presentatie is in handen van vorst Primus.

Kortom, een avond die je als Dreumel moet beleven!

 

Kaartverkoop

Plaatsbewijzen zijn te koop bij café De Beurs, café De Lange en café ’t Centrum, en verder via de website van d`n Druemel (zie link) 

Daarnaast zijn de kaarten telefonisch te bestellen bij Gijs Hendriks (077 398 6397).

Dit jaar zijn er voor het eerst naast zitplaatsen ook staanplaatsen in de Mèrthal beschikbaar, uiteraard in combinatie met een groot aantal staantafels. Een mooie gelegenheid om ook eens op een andere wijze deze unieke avond te beleven.

De plaatsbewijzen kosten € 16,-- (zitplaats) en € 10,-- (staanplaats).

 

 

Nieuwe Prins 2008 

 

 

Enig vermoeden wie er op zaterdag 12 januari 2008 zal worden 

 

uitgeroepen tot nieuwe Prins van het Dreumelriêk...?

 

Waag dan een vrijblijvende gok: maak gebruik van de link naar de

 

website van carnavalsvereniging d`n Dreumel  vul het formulier in 

 

en verstuur het vóór 12 januari 2008, 20:00 uur.

 

 

Nader informatie over de prinsenproclamatie volgt.