Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Prinsenproclamatie

Datum:   zaterdag 31 januari 2009

Proclamatie 47e prins der Dreumels

Op zaterdag 31 januari vindt de proclamatie van de 47e prins der Dreumels plaats in de Mèrthal. Omlijst door een muzikaal programma zal de nieuwe heerser over het Dreumelrijk worden ingehuldigd.

U kunt op deze avond genieten van vele artiesten zoals de liedjeszangers van dit seizoen, de junioren en senioren van onze onvolprezen gardegroepen en verder optredens van:

 

Ben Verdellen

Begonnen als Vrijbuiter in de jaren ‘70 gevolgd door een zeer indrukwekkende solocarrière van alweer zo’n 40 jaar. Ben Verdellen is ook bij D’n Dreumel geen onbekende en is daarnaast niet meer weg te denken in de wereld van de Limburgse dialectmuziek.

 

Gé en Sjuulke Titulaer

Een geweldig duo, vader en dochter die naast optredens samen ook allebei al een indrukwekkende solocarrière hebben opgebouwd.

 

Gé Titulaer

Een professionele zanger, componist en multi-instrumentalist die al vele jaren in geheel Europa optreedt op concerten en radio en TV programma’s. Door vooraanstaande muziekjournalisten op één lijn geplaatst met namen als Frank Sinatra, Tony Bennet en George Benson.

 

Sjuulke Titulaer

Een zangeres uit Venlo in Amsterdam met en breed repertoire van jazz, blues, pop, rock R&B en dialect pop. De meesten kennen Sjuulke natuurlijk van haar geweldige Venlose liedjes zoals ‘’Gank noow moa hoés’’ e.v.a.

 

De Horster formatie 7even

De Horster band “7even” is de laatste jaren, naast het gewone poprepertoire, bezig geweest met allerlei muzikale projecten. Zo was de band betrokken bij de Proms t.g.v. het 44 jaar bestaan van Den Dreumel. Ook trad de band, met blazers, op onder de naam “7even-Eleven”.

7even brengt op de proclamatie een half uur durende medley van carnavalsmuziek bestaande uit enerzijds Horster Carnavalsliedjes in een nieuw jasje,  anderzijds uit dialectcovers van bekende rock- en popnummers.

Ger Gubbels gaf deze nummers een Horster tekst en ook Anja Hoeijmakers bewerkte een nummer. Die mix zal zeker garant staan voor een half uur verrassende carnavalsmuziek!

 

Crist Coppens

Wie kent hem niet, de zingende (slager) Schlagerzanger Crist Coppens uit Horst die overal volle zalen trekt met zijn Hollands repertoire. Geen onbekende op onze avonden. Crist staat garant voor een klein half uur meezingrepertoire.

 

DNF
Net als vorig jaar zal de muzikale begeleiding van deze avond in handen zijn van amusementsorkest DNF. Zij zullen tevens de muzikale afsluiting van deze avond verzorgen.

De presentatie is in handen van vorst Primus.

Het belooft weer een geweldige happening te worden. Reserveer dus deze avond in uw agenda.

 

Verdellen (Klik voor een grote weergave) 7 even (Klik voor een grote weergave) sjuulke (Klik voor een grote weergave) Christ Coppens (Klik voor een grote weergave) Titulaer (Klik voor een grote weergave) DNF (Klik voor een grote weergave)