Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Proclamatie 53 ste Prins

Datum:   zaterdag 10 januari 2015

De proclamatie vindt plaats op zaterdag 10 januari 2015 in de Mèrthal in Horst. Deze geweldige avond begint om 20.11 uur.

Vraagt U zich al af: “Wie wordt de 53e prins van het Dreumelrijk”?

De proclamatie van de 53e prins van carnavalsvereniging “D’n Dreumel” vindt plaats op zaterdag 10 januari 2015 in de Mèrthal in Horst. Aanvang 20.11 uur.

Raden wie onze nieuwe prins wordt? Klik hier, en raad mee!

Voordat de opvolger van prins Rob I bekend wordt gemaakt, is er uiteraard nog eerst een spectaculaire show, die de bekendmaking van de 53e Dreumelprins zal ondersteunen. Het wordt een avond waar geen enkele carnavalist zich ook maar één moment hoeft te vervelen. Een avond vol muziek, zang en dans in “de Mèrthal” in Horst met optredens van onder andere de Limburgse topartiesten Beppie Kraft en Big Benny. De muzikale omlijsting is in handen van de Carnavalsband.
    
Voordat de opvolger van prins Rob I bekend wordt gemaakt, is er uiteraard nog eerst een spectaculaire show, die de bekendmaking van de 53e Dreumelprins zal ondersteunen. Het wordt een avond waar geen enkele carnavalist zich ook maar één moment hoeft te vervelen. Een avond vol muziek, zang en dans in “de Mèrthal” in Horst met optredens diversen topartiesten. De muzikale omlijsting is in handen van de Carnavalsband.
Ook dit keer kun je weer de naam van de 53 ste prins voorspellen via de website van d’n Dreumel of via de bon in ’t Klöske. Kiek vur miër informatie op: Dreumel-Horst.nl
    
Wie zal de gelukkige worden en gaat een geweldige tijd tegemoet.

 

Beppie Kraft  (Klik voor een grote weergave) proclamatie  (Klik voor een grote weergave) Big Bennie  (Klik voor een grote weergave) Carnaval (Klik voor een grote weergave)