Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Proclamatie nieuwe prins

Datum:   zaterdag 28 januari 2012

PROCLAMATIE!!!

Op 28 januari 2012 wordt bekend gemaakt wie de 50e prins wordt van ‘D’n Dreumel’. Voordat er weer door een super spektakel, dat zijn weerga niet kent, de nieuwe heerser wordt uitgeroepen, wordt jullie weer een fantastisch programma aangeboden. Wat dachten jullie van de ‘Oenoemoeloeke vijf’, ‘Schintaler tape act’, ‘De Piratentoppers’, en ‘Carnavalsband.nl’ allemaal artiesten die garant staan voor een super carnavalsstemming. Als klap op de vuurpijl is speciaal voor deze avond naar Horst gekomen, ‘onze eigen’ Horster musicalster Renée van Wegberg. Het belooft weer een gigantisch feest te worden. Uiteraard zullen ook de dansgarde, de schlagerzangers en –zangeressen voor jullie optreden. Waar het super spektakel over zal gaan, wie ermee spelen, hoe de prins uiteindelijk te voorschijn zal komen blijft ieder jaar weer een groot geheim. Wat we in ieder geval wel weten is dat het ieder jaar weer een fantastische show is, bijna een mini-musical! Zorg dat je er bij bent, want zo’n spektakel wil je niet missen, laat je heerlijk helemaal meeslepen door act. Met als hoogtepunt de bekendmaking van de nieuwe prins van het Dreumelrijk. Gewoon een avond genieten! Op 31 december 2011 start de voorverkoop voor de proclamatie om 10.00 uur bij Residentie de Lange. Staanplaatsen € 12.50 en zitplaatsen € 18.50. Kom op tijd want op=op, vol=vol!

Prinsraden

Zoals elk jaar kunnen jullie weer raden wie er dit jaar prins zal worden. Hiervoor kunnen jullie vanaf nu al terecht op de website van D`n Dreumel.• Jaargang 6 • Nr. 3 • december 2011 • pr@dreumel-horst.nl • www.dreumel-horst.nl

www.dreumel-horst.nl . Leden en familie zijn uitgesloten van deelname, zie reglement op de site van D’n Dreumel. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. Dus waag een gokje op de site!!

Logo Dreumel  (Klik voor een grote weergave)