Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Proclamatie

Datum:   zaterdag 23 januari 2010

Proclamatie 48e prins D’n Dreumel
Op zaterdag 23 januari vindt de uitverkiezing van alweer de 48e prins van D’n Dreumel plaats in de Mèrthal. Omlijst door een geweldig muzikaal programma zal de nieuwe heerser van het Dreumelrijk worden ingehuldigd.
Daarnaast kunt u op deze avond genieten van vele artiesten zoals de liedjeszangers van dit seizoen, de junioren en senioren van onze onvolprezen gardegroepen en verder optredens van: "Aaltied noeit te laat", meervoudig LVK Winnaars "de Toddezek", "Da Ma Zoë" en Big Benny.
De muzikale begeleiding van de proclamatie is in handen van Carnavalsband.nl. Zij zullen tevens de muzikale afsluiting van deze avond verzorgen.
De presentatie is in handen van vorst Iemus. Het belooft weer een geweldige happening te worden. Reserveer dus deze avond in uw agenda.

Kaartverkoop
Er zijn nog toegangskaarten te koop bij café De Lange, café De Beurs, café ’t Centrum, via www.dreumel-horst.nl en telefonisch bij Gijs Hendriks 3986397. Zitplaatsen kosten € 16,-- en staanplaatsen kosten €10,00.