Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Receptie en reunie drumband Jong Nederland

Datum:   vrijdag 02 november 2007

 Drumband Jong Nederland Horst viert haar 50 jarig jubileum.

 

Op 2, 3 en 4 november viert Drumband Jong Nederland Horst haar 50 jarig bestaan in een sfeervol aangeklede Mèrthal. Dit feest bestaat uit verschillende activiteiten. Vrijdag 2 november is er een receptie en een reünie. Op zaterdag is er een spellenmorgen, en in de middag wordt er een clinic/workshop gegeven. Zondag wordt het feestweekend afgesloten met het succesvolle tweejaarlijkse evenement "Drumpop", met als special act Tambora.

 

Vrijdag 2 november zal het jubileumweekend beginnen met een receptie van 19.00 tot 20.00 uur, waarin ook een aantal jubilarissen worden gehuldigd. Aan het eind van de receptie wordt het nieuwe instrumentarium, de nieuwe uniformen en het nieuwe logo gepresenteerd. Tevens zal de Drumband hierna een optreden verzorgen. Om 20.30 uur zal er een grandioze reünie plaatsvinden voor alle oud-leden, oud-leiding en instructeurs, met hun eventuele partners. Op deze avond kan weer eens bijgepraat worden met "oude bekenden", en kan men genieten van enkele boeiende optredens en vele momenten van weleer.