Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Regiopop

Datum:   zaterdag 29 april 2006

Zaterdag 29 April 2006: Regiopop

 

Om diverse organisatorische redenen is de lokatie van REGIOPOP op 29 april a.s. verplaatst van de Merthal in Horst naar het gebouw van OJC NIKS aan de Doolgaardstraat 34 te Horst.   Voor nadere informatie:     Jan Droesen (06-54272108) of Ley van Rens (06-53158506)  

 

Regiopop is een nieuwe festivalnaam met live-muziek uit onze eigen regio. De organisatie berust bij de Stichting Horst Music in samenwerking met HZPC.

Maar liefst zes bands met uiteenlopende muziekstijlen zoals Rock en Rock & Roll spelen op zaterdagavond 29 april in de Mèrthal te Horst. Wij brengen jullie: Fishnet Stockings, Boys from the County Hell, Shake before Use, KEES, Pigt@il en Jellygoose. Kaartjes in de voorverkoop kosten € 9,00 avondkassa € 11,00. Voorverkoop bij Mikroshop en café de Buun en café de Beurs in Horst.Omdat het Koninginnendag is gaan de deuren van de Mèrthal al om 18.00 uur open!!Met de live-muziek beginnen we rond 20.00 uur! SO BE ON TIME! Behalve drank zorgen de mensen van HZPC ook voor belegde broodjes en een lekkere warme snack. In het kort willen we de zes optredende bands voorstellen. Shake before Use speelt rock, country-rock en zelfs Hardrock van o.a. Golden Earring, Herman Brood en the Who. Met Fishnet Stockings gaan we terug naar Rock and Roll uit de vijftiger en zestiger jaren van o.a. Jerry Lee Lewis, Chuck Berry en Elvis. Boys From the County Hell speelt Iers getinte muziek à la the Pogues. Pigtail speelt rock-muziek met songs van o.a. the Eagles Deep Purple en Queen. Het repertoire van KEES bestaat uit covers van o.a. Bløff, the Kinks en zelfs enkele soul-classics. De nieuwe cd van Jellygoose is pas uit. In up-tempo brengt de band nummers van o.a. the Beach Boys, John Denver en een heleboel andere sixties en seventies hits. Kijk voor meer informatie op de site van Stichting Horst Music: beatnight.nl of neem contact op met Jan Droesen: Tel. 06-54272108

Let's have a party !!


Zaterdag 29 April 2006:  Regiopop                                 

Op zaterdag 29 april a.s. organiseert de Stichting Horst Music in de Mèrthal in Horst REGIOPOP. Regiopop heeft alles in huis wat Horst en omgeving aan popmuziek te bieden heeft. Deze avond serveren wij allerlei soorten Rock en Rock & Roll muziek Voor de bands is het leuk om nu eens niet in een klein zaaltje te spelen maar in de grote prachtige Mèrthal.  Wij hebben een 6-gangen muziekmenu uit onze keuken weten te toveren. Dat betekent dat we om klokslag acht uur beginnen.  In willekeurige volgorde is dit het programma van Regiopop:  Jellygoose, Kees, Boys from the County Hell, Shake before use, Pigtail en Fishnet Stockings. Je ziet het: een gezellige avond uit in de Mèrthal met schitterende muziek.

Dus: Let's have a party !!