Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Serious Request

Datum:   zondag 23 december 2012

JONG NEDERLAND HORST STEUNT SERIOUS REQUEST

 

Op zondag 23 december organiseert Jong Nederland Horst i.s.m. een aantal andere verenigingen een actie voor 3FM Serious Request. Serious Request is een landelijke actie van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis waarbij geld wordt ingezameld voor een specifiek goed doel, dit jaar de bestrijding van babysterfte.

De Horster actie zal grotendeels plaatsvinden in de Mèrthal, daarnaast zullen er ook enkele activiteiten in het centrum van Horst zijn. Een groep leden van Jong Nederland zal de actie op zaterdagavond starten met boomstamzitten en een filmmarathon voor het goede doel.

Op zondag om 12:00 uur zullen de deuren van de Mèrthal openen en kan iedereen Serious Request steunen door deel te nemen aan tal van activiteiten. Er wordt een leuke spellenmiddag georganiseerd waar kinderen zich naar hartewens kunnen uitleven. Deelname aan de spellenmiddag kan met een spellenkaart, die voor 1 euro gekocht kan worden.

Ook zal solexclub Proemgas hun steentje bijdrage, zij hebben een aantal activiteiten op touw gezet en ze zullen u niet van een ritje op de solex weerhouden. Op het podium in de Mèrthal zal gezorgd worden voor een muzikale noot. Bij de dj’s van bij Usee en M@xx kunt tegen een kleine betaling een plaatje aanvragen en zij zullen het voor u draaien. Verder zijn er een optredens van het Meuleveld Kinderkoor, de jeugddrumband van JNHorst ‘Let’s Beat It’ en brass ensemble ‘The happy Christmas Brass.’ Ook zij zullen ook hun steentje bijdragen aan deze gezellige middag en u in de kerstsfeer brengen.

Daarnaast vindt u in de Mèthal een kleine kerstmarkt met de door onze leden zelfgeknutselde spulletjes, een serious tombola met grote prijzen en bij goed weer kunt u buiten van de kabelbaan afroetsjen. In het dorp is er de gelegenheid om kerststukjes te maken en zullen leden van Jong Nederland Horst chocomel en warme wafels maken en verkopen. Bij de ijsbaan staat een dj van Jong Nederland, ook hij zal plaatjes draaien tegen een kleine vergoeding. Om 17.00 uur stoppen de activiteiten en zal het opgehaalde bedrag voor het goede doel in de Mèrthal bekend worden gemaakt.

Alle opbrengsten van deze dag komen geheel ten goede van 3FM Serious Request. JIJ KOMT TOCH OOK??????

 

Serious Request (Klik voor een grote weergave) serious request foto (Klik voor een grote weergave)