Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Solex indoortreffen

Datum:   zondag 28 juni 2015

28 juni: Sensationeel indoortreffen “Proemgas”

Op zondag 28 juni a.s. is het weer zover. Proemgas uit Horst houdt voor de derde maal in de Mérthal een indoortreffen. Iedereen die een solex heeft, leent of huurt kan mee doen!!
Om 12.00 uur wordt er gestart met een rondrit door Horst en klokslag 13.00 uur start het grote evenement. In de Mérthal is een groot rond parcours uitgezet waarop diverse wedstrijden, behendigheidsproeven en stunts (ja, ja u hoort het goed) worden afgewerkt. Op het gezellige middenterrein met live optredens kunt u onder het genot van een drankje en een hapje de spannende taferelen op de baan optimaal volgen.
Op datzelfde middenterrein staan diverse kraampjes met onderdelen, kleding, ook aan de kinderen is gedacht ook voor de allerkleinsten worden diverse leuke activiteiten georganiseerd.
Iedereen is van harte uitgenodigd om op deze zondag 28 juni het alom bekende vervoermiddel uit de naoorlogse jaren vijftig en zestig weer eens optimaal in actie te zien. Voor de prijs hoeft u het niet te laten want de entree is geheel gratis.

Indoortreffen  (Klik voor een grote weergave)