Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Sylvesterparty

Datum:   dinsdag 31 december 2013 t/m woensdag 01 januari 2014

Begin 2013 kreeg De Lange Horst het idee om iets groots te doen rondom oud-op-nieuw. Na verschillende geslaagde evenementen in en rondom De Lange Horst, groeide het idee om de Merthal weer eens te gebruiken voor een groots MegaSylvesterParty. En zo geschiedde. New Years Ball 2012-2013 in de Merthal was een geslaagd event, met meer dan 900 bezoekers en een heerlijke sfeer! Het thema was gala en dit is door het overgrote deel van de bezoekers uitgedragen. Er waren hier en daar nog wat kanttekeningen, die we in deze nieuwste editie zeker willen gaan aanpakken!

We beginnen met de line-up van de nieuwe editie. Deze is kort, maar zeker krachtig. Wij presenteren u Barend & Wijnand van 3fm, bijgestaan door all round residental deejay Styn. Barend van Deelen en Wijnand Speelman zijn gigantisch aan de weg aan het timmeren op de radio, getuige hun Marconi Award voor aanstormend talent. De heren zijn niet maar weg te denken uit de radioprogrammering van 3fm en zijn inmiddels ook meer dan bekend in het deejay-circuit. Zo waren de heren ook present bij het ‘optreden’ van Gerard Ekdom bij De Lange Horst en stonden ze op een uitzinnig Jera on Air. De vibe van beide heren spat van de bühne af en ze weten wat het is om een groot publiek te bespelen. Het muzikale thema van de avond: 90ies untill now.

Dan nu de lichte kritiekpunten van de afgelopen keer. Er waren er twee. Ten eerste: de band die toentertijd stond was erg leuk, maar iets te eenzijdig. Welnu. Ditmaal presenteren we je deejays die met de muziek in ieder geval alle kanten op kunnen en die gegarandeerd de capaciteit hebben om de handjes in de lucht te gooien en de voetjes van de vloer te krijgen. Ten tweede: er was te weinig aandacht besteed aan hét moment van de avond: de jaarwisseling. Geloof ons. We trekken er een groot budget voor uit om de beleving van het evenement gigantisch te maken. Denkt u aan een heerlijke lichtshow, confettishooters, prachtige beelden van 2012, Co2 kanonnen, ballonnen en wat al niet meer.

Evenals vorig jaar is er wederom een fotografe present. Deze dame zal er weer voor zorgen dat je niet voor niets je mooiste kleren van stal hebt gehaald: er zullen prachtige groeps- en sfeerfoto’s gemaakt worden bij de entree en gedurende de avond. Mocht u nog eens willen genieten van de foto’s van de vorige editie, dan kunt u hier kijken.

De entree van de avond kost €15,- (exclusief servicekosten) en tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link. De deuren van de Merthal gaan om 21.00uur open en het evenement duurt tot 04.00uur. De dresscode is wederom gala en de minimale leeftijd is wederom 21 jaar. Ow ja. Het evenement vindt plaats op dinsdag 31 december, maar dat had u vast al in de gaten.

- See more at: http://www.delangehorst.nl/agenda/New+Years+Ball+in+de+Merthal/164#sthash.PFnvdwHO.dpuf

Silvesterparty (Klik voor een grote weergave)