Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Sylvesterparty

Datum:   donderdag 31 december 2015 t/m vrijdag 01 januari 2016

Na drie mega-geslaagde edities van het New Years Ball in de Merthal staan we aan de vooravond van oud-op-nieuw 2015-2016. En hoe kan het ook anders: de Merthal gaat weer omgetoverd worden tot een prachtige setting voor een gigantisch, spetterend feest.

Programma:

- The Dirty Daddies: Bekend van Concert At Sea, Zwarte Cross, Heineken Music Hall en je dochter’s stoutste dromen: The Dirty Daddies! Na twee jaar on the road, zijn The Dirty Daddies uitgegroeid tot dé ultieme festivalact. The Dirty Daddies gooien werkelijk alle mogelijke hits in de dirty blender. Verwacht onder andere stevige rocktracks van AC/DC, Bon Jovi en Europe, kampvuur knallers van Oasis tot Mumford & Sons, glijders van Wham naar Bryan Adams en natuurlijk de heetste dancehits van het moment. Zoals je van The Dirty Daddies gewend bent zullen ook de foute uitstapjes links en rechts niet ontbreken. Dit jaar zullen de vingers gebrand worden aan DJ Paul Elstak, Will Smith, The Village People en vele andere guilty pleasures.

- DJ Styn: De Dirty Daddies spelen overigens in de pauzes van DJ Styn. Zoals de roep om een band groot was, zo was ook de roep voor deze lokale held groot. Waar DJ Styn staat, daar is feest. Als Styn draait gaan de handjes in de lucht, de voetjes van de vloer en kloppen de harten van de dames (en misschien ook wel enkele heren, wie weet) toch iets sneller.

De overige ingrediënten blijven bewaard: de dresscode is gala (heel erg leuk om te zien dat het overgrote merendeel zich hier aan houdt!) en de minimale leeftijd van het evenement is 21 jaar. De deuren van de Merthal openen om 21.00uur.

Tickets kosten:

Early bird tickets, €15,- (exclusief servicekosten).
Reguliere tickets zijn €20,- (exclusief servicekosten).

Sylvesterparty Merthal (Klik voor een grote weergave)