Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Sylvesterparty

Datum:   woensdag 31 december 2008 t/m donderdag 01 januari 2009

Ook dit jaar belooft de Sylvesterparty in de Mèrthal weer één groot feest te worden. Maar liefst twee bands en een dj die erom bekend staan een enorme lading energie de zaal in te blazen, zullen het publiek een supergezellige jaarwisseling bezorgen. De eerste band is de rockband Pilot Flame. Pilot Flame bestaat uit vier personen en is een echte coverband, maar heeft inmiddels ook een eigen cd opgenomen. Pilot Flame legt hart en ziel in hun muziek. Pilot Flame is niet alleen zeer muzikaal maar ook hun performance is van hoge kwaliteit.

De dj van de avond is Dj Parla. Dj Parla is onder andere bekend door zijn deelname aan het Radio 538 programma; maakt ’t of kraakt ’t en zijn hit ‘Liberté 2007’. De tweede band is de veelzijdige coverband Tof! De band Tof! is een geliefde band in het uitgaanscircuit door het hele land. Het repertoire van Tof! is enorm breed met muziek variërend van top 40, dance, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de recentste hits. De presentatie van Tof! is bruisend met enorm veel beweging op het podium. Een Tof! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie. In tegenstelling tot andere jaren geldt er voor de Sylvesterparty in de Mèrthal dit jaar géén all-in concept. Dit betekent dat er alleen losse kaarten verkrijgbaar zijn. De leeftijdsgrens is wederom vastgesteld op 20 jaar en ouder. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij Liesbeth’s Grand Café, Pretcafé de Beurs en Mikroshop Horst. ***  


Sylvesterparty 2008 (Klik voor een grote weergave)