Merthal

Evenementen

Elk jaar vinden er in de Mèrthal zo'n 30 activiteiten of evenementen plaats, variërend van klein tot groot. In chronologische volgorde, vanaf begindatum, ziet u hier de geplande evenementen staan.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Sylvesterparty

Datum:   donderdag 31 december 2009 t/m vrijdag 01 januari 2010

Locatie:

Merthal Horst
 

Datum:

Donderdag 31 december 2009 t/m vrijdag 01 januari 2010
Aanvang: 21:30 uur
Einde: 04:00 uur
 . 

Ook dit jaar belooft de Sylvesterparty Horst weer één van de leukste feestjes van het jaar te worden. De hele avond zal in het teken staan van Dance Classix. Gedurende de avond zal de band RockGirlRemix, entertainster Disco Diva en Dj ClassiX act de présence geven.

 

De band die in eerste instantie geboekt was heeft helaas haar optreden moeten annuleren. Desondanks heeft de organisatie een meer dan waardige vervanger weten te boeken. De band RockGirlRemix (ex V-male) is anders dan de naam doet vermoeden niet in een hokje te plaatsen. Een zeer divers repertoire en verrassende uitvoeringen van de grootste hits aller tijden staan garant voor een spetterend optreden.

 

Onder de naam Disco Diva zal ook de Amsterdamse Sonja een bijdrage leveren aan deze avond. Sonja heeft jarenlang door Amerika getoerd met enkele grote artiesten. De laatste jaren is Disco Diva een graag geziene entertainster in diverse trendy clubs van Amsterdam, waar zij het publiek telkens weet te verrassen met haar afwisselende repertoire. Tussen dit muzikale geweld door maakt Dj ClassiX de avond compleet.

 

De Sylvesterparty Horst vindt plaats in de Mèrthal. Het spektakel begint om 21.30 uur en de deuren sluiten om 04.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Liesbeth’s Grand Café en Café de Beurs in Horst.

 

Poster 2009 (Klik voor een grote weergave)